Za sve informacije o takmičenju posjeti supernovahackathon.com

Supernova Hackathon

20.10.2023. 09:13

Želiš li da testiraš svoje vještine u programiranju, razviješ inovativna rješenja i osvojiš vrijedne nagrade? Drugi Supernova Hackathon u organizaciji Supernove, Područne privredne komore Bijeljina, Fakulteta poslovne ekonomije Bijeljina i Tehničke škole "Mihajlo Pupin" je jedinstvena prilika za to, a sve informacije o samom događaju potraži na web stranici www.supernovahackathon.com.

 

Ovaj maraton u programiranju, kako ga mnogi nazivaju, biće održan 28. i 29. oktobra u prostorijama Fakulteta poslovne ekonomije Bijeljina.

 

Na takmičenju mogu da učestvuju sadašnji studenti svih odsjeka i ciklusa studija Fakulteta poslovne ekonomije Bijeljina, kao i učenici trećeg i četvrtog razreda bijeljinske Tehničke škole "Mihajlo Pupin", smjera Tehničar računarstva i programiranja i Tehničar informacionih tehnologija.

 

Takmičari će imati podršku mentora tokom izrade rješenja sa kojima će da se takmiče za bogat nagradni fond od 3.000 maraka, koji su obezbjedili Supernova i Područna privredna komora Bijeljina.

 

Prijave su otvorene do 27. oktobra. Povedi svoj tim i priključi se ovom uzbudljivom takmičenju!


NAZAD