Predstavljamo vam mentore Supernova Hackathona 2023

Supernova Hackathon

22.5.2023. 11:10


Na takmičenju u programiranju koje će se održati 29. maja na banjalučkom ETF-u timovi će imati podršku mentora tokom izrade rješenja sa kojima će se takmičiti za bogat nagradni fond od 4.000 KM koji su obezbijedili kompanija Supernova i biznis inkubator Inovacioni centar Banja Luka (ICBL).

Svi mentori su iskusni profesionalci, spremni da podijele svoje znanje i iskustvo, a odabrani su zbog svoje ekspertize, posvećenosti i želje da pomognu učesnicima u postizanju njihovih ciljeva.

Metodi Davidović je inženjer koji zadnjih 16 godina pokreće glavne Datacentar sisteme i servise Supernove. Specijalizovan je za brojne ICT oblasti, najviše za: virtuelizaciju i cloud infrastrukturu, Linux operativne sisteme, IT security, moderne DevOps tehnologije i dizajn softverskih ICT rješenja. Metodi vodi Službu za Datacentar i ICT sisteme u Supernovoj.

Nebojša Bogdanović sa više od 15 godina rada u telekomunikacijskoj kompaniji stekao je bogato znanje i iskustvo u različitim programskim jezicima (najčešće PHP, JavaScript, PL/SQL), te različitim SQL i NoSQL bazama podataka (Oracle, MySQL, MongoDB). Nebojša je trenutno na čelu Službe za razvoj ICT i poslovnih rješenja u Supernovoj i vrhunski je stručnjak za CRM sisteme, billing i CPE provisioning, SAP ERP sistem, LoRA WAN IoT, razvoj prilagođenih CMS rješenja te dizajn i razvoj web stranica.

Marinko Tarlać je diplomirani elektro inženjer, smjer računarstvo i informatika. Od 2011. godine radi kao sistem inženjer na poslovima razvoja internih aplikacija sa posebnim osvrtom na telekomunikacije i upravljanje mrežnom opremom. Marinko vodi Službu za informacione i komutacione sisteme u Supernovoj, a u dosadašnjem radu bio je uključen u razvoj više ISP kompanija na teritoriji BiH.

Srđan Bjelić je učestvovao u realizaciji većeg broja ICT i telekomunikacionih aranžmana u privatnom i javnom sektoru BiH, kao i raznim projektima regionalnog karaktera. Rukovodilac je Sektora za promociju i podršku u prodaji ICT i poslovnih rješenja u Supernovoj i posjeduje više od 15 godina radnog iskustva u oblasti telekomunikacija i ICT. Na nivou Mtel grupe stekao je iskustvo na rukovodećim pozicijama u vezi sa poslovnim rješenjima. Aktivno je uključen u rad IKT zajednice u Republici Srpskoj. Autor je prve mobilne aplikacije za pretragu Svetinja SPC na području bivše Jugoslavije.

Na Supernova Hackathon mogu da se prijave svi studenti Elektrotehničkog fakulteta u Banjoj Luci, te sve osobe koje su završile studije na ovom fakultetu, do 30 godina starosti.

Prijave se primaju do 28. maja.
NAZAD