Još samo dva dana do drugog Supernova Hackathona: Požuri i prijavi se!

Supernova Hackathon

27.10.2023. 08:15

Ostalo je još samo dva dana do događaja koji će oduševiti sve ljubitelje programiranja i tehnologije - drugog Supernova Hackathona!

 

Drugi Supernova Hackathon, u organizaciji Supernove, Područne privredne komore Bijeljina, Fakulteta poslovne ekonomije Bijeljina i Tehničke škole "Mihajlo Pupin" biće održan 28. i 29. oktobra u prostorijama Fakuleta poslovne ekonomije Bijeljina, gdje će takmičari imati 24 časa za izradu svog digitalnog rješenja.

 

Svi timovi tokom takmičenja imaće na raspolaganju vrhunsku mentorsku podršku i pomoć, a stručni žiri sastavljen od eksperata iz različitih oblasti, će ocjenjivati projekte prema kriterijumima kao što su tehnička izvrsnost, kreativnost, inovativnost i primjenjivost u stvarnom svijetu. Najbolje timove očekuje bogat nagradni fond u vrijednosti 3.000 KM, sa nagradom od 1.500 KM za prvoplasirani tim.

 

Ako si student Fakulteta poslovne ekonomije Bijeljina ili učenik trećeg i četvrtog razreda bijeljinske Tehničke škole "Mihajlo Pupin", smjera Tehničar računarstva i programiranja i Tehničar informacionih tehnologija, ovo je jedinstvena prilika da se do 27.oktobra prijaviš za takmičenje putem linka: https://supernovahackathon.com/registration/ i pokažeš svoje vještine.

 

Prijavi se na drugi Supernova Hackathon i budi dio ovog uzbudljivog takmičenja, na kojem ćeš steći neprocjenjivo iskustvo!


NAZAD