Novosti

Tim „Devs“ pobjednik drugog Supernova Hackathona u Bijeljini

30.10.2023. 14:45

 

Članovi pobjedničkog tima predstavili su aplikaciju koja olakšava pretraživanje edukativnih materijala na nekim od najpopularnijih internet platformi, kao što su Udemy, Reddit, Google Classroom i druge.

 

- Naša aplikacija, između ostalog, posjeduje i kalendar događaja, gdje studenti i đaci mogu da upišu sve termine za ispite i slično, kao i da dobiju notifikacije kada se ti ispiti održavaju - rekao je Nikola Ilić, jedan od članova ovog tima.

Saznaj više




Još samo dva dana do drugog Supernova Hackathona: Požuri i prijavi se!

27.10.2023. 08:15

Ostalo je još samo dva dana do događaja koji će oduševiti sve ljubitelje programiranja i tehnologije - drugog Supernova Hackathona!

 

Drugi Supernova Hackathon, u organizaciji Supernove, Područne privredne komore Bijeljina, Fakulteta poslovne ekonomije Bijeljina i Tehničke škole "Mihajlo Pupin" biće održan 28. i 29. oktobra u prostorijama Fakuleta poslovne ekonomije Bijeljina, gdje će takmičari imati 24 časa za izradu svog digitalnog rješenja.

Saznaj više




Prijavi se i pokaži svoje umijeće u programiranju

24.10.2023. 08:53

Još samo nekoliko dana ostalo je do drugog Supernova Hackathona koji će biti održan 28. i 29. oktobra u Bijeljini.

Sadašnji studenti svih odsjeka i ciklusa studija Fakulteta poslovne ekonomije Bijeljina, kao i đaci trećeg i četvrtog razreda bijeljinske Tehničke škole "Mihajlo Pupin", smjera Tehničar računarstva i programiranja i Tehničar informacionih tehnologija mogu da se prijave na ovo takmičenje u programiranju i osvoje vrijedne nagrade.

Saznaj više




Za sve informacije o takmičenju posjeti supernovahackathon.com

20.10.2023. 09:13

Želiš li da testiraš svoje vještine u programiranju, razviješ inovativna rješenja i osvojiš vrijedne nagrade? Drugi Supernova Hackathon u organizaciji Supernove, Područne privredne komore Bijeljina, Fakulteta poslovne ekonomije Bijeljina i Tehničke škole "Mihajlo Pupin" je jedinstvena prilika za to, a sve informacije o samom događaju potraži na web stranici www.supernovahackathon.com.
Saznaj više




Predstavljamo vam mentore drugog Supernova Hackathona

17.10.2023. 10:13

Na drugom Supernova Hackathonu koji će 28. i 29. oktobra biti održan na Fakultetu poslovne ekonomije Bijeljina, timovi će imati podršku mentora tokom izrade rješenja sa kojima će da se takmiče za bogat nagradni fond od 3.000 maraka, koji su obezbjedili Supernova i Područna privredna komora Bijeljina.

Svi mentori ovog takmičenja u programiranju su vrhunski profesionalci, koji će timovima pomoći da identifikuju izazove, razviju inovativna rješenja i ostvare najbolje rezultate.

Saznaj više




Otvorene prijave za drugi Supernova Hackathon u Bijeljini

12.10.2023. 09:25

Otvorene su prijave za drugi Supernova Hackathon, u organizaciji Supernove, Područne privredne komore Bijeljina, Fakulteta poslovne ekonomije Bijeljina i Tehničke škole "Mihajlo Pupin".

Prijavljivanje timova za učešće u takmičenju traje do 27. oktobra, a svi zainteresovani mogu da prijave putem ovog linka: https://supernovahackathon.com/registration/

Saznaj više




Drugi Supernova Hackathon 28. i 29. oktobra u Bijeljini

10.10.2023. 11:45

Drugi Supernova Hackathon u organizaciji Supernove, Područne privredne komore Bijeljina, Fakulteta poslovne ekonomije Bijeljina i JU Tehničke škole "Mihajlo Pupin" biće održan 28. i 29. oktobra.

Na hackathonu mogu da učestvuju sadašnji studenti svih odsjeka i ciklusa studija Fakulteta poslovne ekonomije Bijeljina, kao i đaci trećeg i četvrtog razreda bijeljinske Tehničke škole "Mihajlo Pupin", smjera Tehničar računarstva i programiranja i Tehničar informacionih tehnologija.

Saznaj više




Tim “Čoko bananice” pobjednik prvog Supernova Hackathona

31.5.2023. 10:10

Prvi Supernova Hackathon održan je u sali Elektrotehničkog fakulteta Univerziteta u Banjaluci.

Jednodnevno takmičenje u programiranju za mlade na temu digitalnog života stanara u stambenim zgradama organizovali su Supernova, Inovacioni centar Banja Luka, ETF i savez studenata ovog fakulteta.

Takmičarske ekipe su na kraju dana prezentovale svoje projekte za savremeno stanovanje nakon čega su odabrana najinovativnija rješenja.

Saznaj više




Još samo tri dana do Supernova Hackathona: Prijavi se i pokaži svoje programersko umijeće!

25.5.2023. 13:58

Ostalo je još samo tri dana do jednog od najiščekivanijih događaja u programiranju - Supernova Hackathona!

Organizatori - Supernova, Inovacioni centar Banja Luka, Elektrotehnički fakultet Univerziteta u Banjoj Luci, uz podršku Saveza studenata ETF-a i Attend It udruženja građana, sa nestrpljenjem iščekuju početak ovog maratona u programiranju koji će se održati 29. maja.

Saznaj više




Predstavljamo vam mentore Supernova Hackathona 2023

22.5.2023. 11:10

Na takmičenju u programiranju koje će se održati 29. maja na banjalučkom ETF-u timovi će imati podršku mentora tokom izrade rješenja sa kojima će se takmičiti za bogat nagradni fond od 4.000 KM koji su obezbijedili kompanija Supernova i biznis inkubator Inovacioni centar Banja Luka (ICBL).

Svi mentori su iskusni profesionalci, spremni da podijele svoje znanje i iskustvo, a odabrani su zbog svoje ekspertize, posvećenosti i želje da pomognu učesnicima u postizanju njihovih ciljeva.

Saznaj više




Otvorene prijave za Supernova Hackathon

15.5.2023. 15:12

Supernova, Inovacioni centar Banja Luka, Elektrotehnički fakultet Univerziteta u Banjoj Luci, uz podršku Saveza studenata ETF-a i Attend It udruženja građana, 29. maja organizuju maraton u programiranju pod nazivom Supernova Hackathon 2023.

Na takmičenje se mogu prijaviti svi studenti Elektrotehničkog fakulteta u Banjoj Luci, te sve osobe koje su završile studije na ovom fakultetu, do 30 godina starosti. Timovi mogu imati najmanje tri, a najviše pet članova. Svi timovi koji se kandiduju imaće na raspolaganju stručno osoblje pomenutih organizatora u vidu mentora za sve vrste pomoći.

Saznaj više




Prvi Supernova Hackathon 29. maja u Banjaluci

15.5.2023. 13:45


Supernova Hackathon u organizaciji Supernove, Inovacionog centra Banja Luka i Elektrotehničkog fakulteta Univerziteta u Banjaluci biće održan 29. maja.

Na hackathonu će učestvovati sadašnji studenti svih odsjeka i ciklusa studija banjalučkog ETF-a, kao i bivši studenti ovog fakulteta. Stoga ovaj događaj ima posebnu specifičnost a to je da će takmičarski timovi biti sastavljeni od studenata mladih entuzijasta i iskusnih kolega.

Saznaj više